Video på Fotografiska
just spaceVälkommen på ett skräddarsytt event för dig som jobbar med video.
Med stormsteg avancerar de tekniska möjligheterna för professionell video. Därför samlar vi de viktigaste kreatörerna och aktörerna i samma rum som de tongivande leverantörerna för ett samtal kring de små finesserna och de stora nödvändigheterna. Varmt Välkommen
just space
13.00: Flash eller HTML5? Flash och HTML5!
Production Premium CS5.5 - alla funktioner du inte ens visste fanns. Videoredigeringprogram kan vara komplexa men det finns mängder av funktioner som hjälper dig på vägen!
13.30: Adobe Edge för HTML5 
Arbetsstationer som uppfyller dina digitala designutmaningar. HP går igenom hur HP Z-arbetsstationer och HP mobila arbetsstationer ger artister en möjlighet att bättre följa de visioner de har för sitt arbete och samtidigt spara tid och pengar. De berättar också vad du ska tänka på när du konfigurerar en DME arbetsstation för att fungera optimalt i kombination med Adobe Creative Solutions.
14.15 PAUS
Första fikapausen där du kan ställa frågor till alla leverantörer på plats.
14.15 PAUS
NVIDIA kommer tillsammans med HP att demonstrera fördelarna med att köra Adobe Creative Suite på en Maximus™-arbetsstation. Kom och se hur NVIDIA Quadro graphic board och en NVIDIA Tesla Compute board på en och samma arbetsstation förbättrar ditt arbetsflöde och kortar produktionstiden.
14.15 PAUS
Wacoms pennplattor är vida kända i grafikens värld. De har också en naturlig plats inom videoarbete, tack vare precisionen i pennan och flera snabb-knappar. Wacom visar och berättar.
14.30: Flash Player 11 med Stage 3D
Adobe bjuder på lunch till alla besökare.
16.00 PAUS
Visual Storytelling med Magic Bullet Suite
Adobes utvecklare Simon Walker visar hur du jobbar med färgteknik i filmens värld. Med praktiska demonstrationer lär han dig skapa rätt stämning, genre och huvudrollsinnehavarens intentioner – helt utan dialog. Simon visar också korrigeringsteknik i Premiere Pro och After Effects med hjälp av insticksprogram från Red Giants Magic Bullet Suite.

 

16.45: Creative Cloud, Digital Publishing & Adobe Touch
Matrox Video Products Group visar videoproffsens verktyg som ökar produktiviteten, såsom blixtsnabba acceleratorer för H.264 omkodning, audio/video input/output /monitoring enheter kompatibla med Adobe CS5.5 Production Premium. Även prisvärda HD-SDI scankonverterare; dual-SDI till HDMI mini konverterare och produkter för utvecklare av digital video.
14.15 PAUS
Andra fikapausen där du kan ställa frågor till alla leverantörer på plats.
14.15 PAUS
Nikon D4 är marknadens mest avancerade DSLR kamera för stillbildsfotografering och videoupptag. Med möjlighet att filma i 1080p/30,25,24 och 720p/60,50,30,25,24 - med full kontroll över ljudupptagningen, ren HDMI-matning ur kameran till externa monitiorer, inspelare mm, utöver fantastiska prestanda för stillbildsfotografering, är D4 det självklara valet idag.

14.15 PAUS
Avancerade arbetsflöden i Production Premium CS5.5 och en introduktion till Adobe SpeedGrade. Production Premium CS5.5 har direkt support för de flesta videoformat på marknaden - med rätt arbetsflöde kan man enkelt arbeta utan onödiga konverteringar! Vi gör också en introduktion till Adobe Speedgrade.
17.30: SLUT
En chans för dig som besökare att ställa frågor till de deltagande leverantörerna.
just a line just a lineAnmäl dig nu
Om lokalen
FOTOGRAFISKA/Eventhallen
Stora Tullhuset
Stadsgårdshamnen 24
Evententrén
T-bana: Slussen

fotografiska.eu
Karta & Färdbeskrivning »

14 februari
Klockan 09:00 - 17:00

Anmäl dig nu

just a line
Adobe Systems
Nikon
Matrox
Wacom
Nvidia
HP